LCR – probiotická bakteriálna štartovacia kultúra
Popis
Štartovacie kultúry Pro-Tek
Séria: L
Typ: Probiotické
Názov: LCR
Štartovacie kultúry pre priame naočkovanie mlieka.
Tato kultúra má nízku acidifikačnú a fermentačnú aktivitu, takže je ju možné použiť okrem iných hlavných kultúr. Toto je probiotická kultúra.
Suché, zmrazené štartovacie baktérie.
Štartér vo forme prášku (lyofilizát). 100 l skrutkovacia nádoba umožňuje opakované naliatie požadovanej dávky, uzavretie a uloženie do mrazničky. Kultúra štartéru odolná voči vyšším teplotám behom prepravy.
Balení na 100 nebo 1000 l mlieka.
Zloženie:
Lactobacillus casei subsp. rhamnosus
Použitie (ako doplnok):
kyslé mlieko, jogurty, mrazené jogurty, jogurtové nápoje, syr.
Charakteristika kultúr:
Výroba plynu: -
Fermentační aktivita: +
Viskozita: -
Vôňa: +
Likvidita: -