Dubové štiepky na údenie a grilovanie
Popis
Vďaka týmto štiepkom získa syr a ďalšie jedla jedinečnú chuť, vôňu a zlatohnedú farbu.
Ideálne na údenie syrov, hovädzieho mäsa, rýb a hydiny.
Pochádzajú z prírodného dubového dreva z ekologicky čistých oblastí. Bez impregnačných a konzervačných látok. Neobsahujú prachové frakcie. Majú optimálny obsah vody - pod 11%.
Grilovanie: Umiestnite 2 cm vrstvu drevených štiepkov okolo žeravého uhlia - neumiestňujte ich priamo do krbu, aby okamžite nevzplanuli. Okamžite po umiestnení nádob na drôtený stojan by mal byť gril zakrytý vekom.
Doba grilovania sa pohybuje od 10 do 30 minút v závislosti na veľkosti a druhu pripravovaného produktu.
Štiepky by mali byť skladované na suchom a chladnom mieste.