Vákuový baliaci stroj LUND, 140 W

Dostupnosť: duża ilość
Odoslané do: 24 godziny
Jednotková cena: 28,04 € 28.04
quantity szt.

product unavailable

pridať do zoznamu želaní

Popis

Vákuový baliaci stroj potravín LUND,140 W

- plne automatické vákuové baliace zariadenie
- jednoduché a pohodlné ovládanie
- maximálna šírka fólie 22 cm, dĺžka podľa potreby
- stabilná prevádzka vďaka pogumovaným nohám
- bezpečnostný spínač
- Tlačidlo zvárania „Seal“
- návod k použitiu v poľštine


Účel / aplikácia
Vákuový baliaci stroj sa používa na vákuové balenie potravinárskych výrobkov do špeciálnych sáčkov. Vďaka takémuto baleniu si jedlo dlhšie zachováva čerstvosť a nutričnú hodnotu.

 

zapakowany ser

Rady týkajúce sa vákuového balenia potravín
- Najlepšie výsledky je možné dosiahnuť vákuovým balením čerstvých potravín.
- Pokiaľ sa kvalita potravín zhorší, vákuové balenie môže tento proces spomaliť, ale nikdy ho nezastaví. Anaeróbne baktérie a mikroorganismy, ktoré môžu fungovať v prostredí s nízkym obsahom kyslíku, naďalej ovplyvňujú zhoršenie kvality potravín.
- Varenie, rozmrazovanie a zahrievanie vákuovo baleného jedla vo vode zachováva chuť jedál a uľahčuje údržbu.
- Pri ohrievaní vákuovo balených jedál pomocou mikrovlnnej trúby vždy otvorte vrecko na niekoľkých miestach, aby mohol unikať horký vzduch.
- Vákuovo balené potraviny je možné zahriať ponorením a zahriatím v teplej vode, teplota vody nesmie prekročiť 75 ° C.

Pri balení mäsa a rýb sa odporúča jedlo vložiť do mrazničky najskôr na 1 - 2 hodiny. Tím sa spoja šťavy prirodzene prítomné v potrave a taktiež sa zachová jeho tvar. Pokiaľ nie je možné jedlo predchladiť, odporúča sa medzi jedlo a okraj sáčiku, ktorý má byť utesnený, umiestniť voľne navinutý papierový ručník. Ručník pohltí šťavy, ktoré vychádzajú z jedla behom nasávania vzduchu.

Pri balení syrov sa odporúča zvyšný syr zabaliť po každom použití. Pokiaľ sa použije dostatočne veľký vak, je možné ho po zapečatení znovu použiť.

Pred balením zeleniny sa odporúča blanšírovanie. Blanšírovanie zastaví enzýmy, ktoré môžu viesť ku strate chuti, farby a textúry. Pokiaľ chcete zeleninu podrobiť blanšírovaniu, ponorte ju na niekoľko desiatok sekúnd do vriacej vody a potom ju vyberte a ponorte do studenej vody. Dĺžka blanšírovania závisí na druhu zeleniny. Čím jemnejšia zelenina, tým kratšia doba blanšírovania. Blanšírovanie je taktiež také vykonávať pomocou mikrovlnky alebo parou.

Odporúča sa, aby jemné výrobky boli balené vo vákuu do ich pôvodného obalu. Zabráni úniku častíc produktu spolu s nasávaným vzduchom vo vnútri baliaceho stroja, čo môže dokonca zabrániť riadnemu vákuovému baleniu.
Pred vákuovým balením tekutých potravín, napríklad polievok, ich zmrazte v oddelenej nádobe, ktorej tvar a veľkosť by mala byť zvolená tak, aby zmrazený produkt zapadal do vaku. Po zmrazení vyberte produkt z misky, vložte ho do vaku, zabaľte ho do vákua a vložte ho späť do mrazničky. Vákuovo balené jedlo je možné zahriať ponorením a zahriatím v teplej vode, teplota vody nesmie prekročiť 75 ° C.




Obsah balenia
- vákuový baliaci stroj
- užívateľská príručka


Napätie [V]: 230
Frekvencia [Hz]: 50
Výkon [W]: 140
Trieda ochrany: II
Stupeň ochrany [IP]: IPX0
Šírka prachového sáčku (max) [mm]: 22
Prietok vzduchu [l / min]: 11
Generovaný podtlak [kPa]: od -40 do -60
Rozmery [dĺžka x Š x V]: 260 x 160 x 55 [mm]
Čistá hmotnosť [kg]: 0,8
 

Baliaci stroj je vybavený ryhovanými sáčikmy pre vákuové balenie potravín o rozmeroch 20x30 cm (50 ks v balení) alebo menších.

Odkaz na sáčky nižšie („súvisiace produkty“).

Inni klienci kupili również
nahor
Shop is in view mode
Zobraziť plnú verziu stránky
Sklep internetowy Shoper Premium