SLS - štartovacia kultúra

Dostupnosť: dostępny na zamówienie
Odoslané do: 24 godziny
Jednotková cena: 4,35 € 4.35


quantity szt.

product unavailable

pridať do zoznamu želaní
* - Field mandatory

Popis

Zloženie:
Lactobacillus sakei

Aplikácia:
Pomalý proces fermentácie k výrobe čerstvých údenín fermentovaných alebo polofermentovaných, pre predĺženie trvanlivosti.

Vlastnosti:
Tato kultúra umožňuje rast za nízkych teplôt a má pozitívny účinok proti tvorbe nečistôt pôvodne prítomných v surovinách a behom spracovania. Pôsobenie vybraného kmeňa, ktorý vytvára túto kultúru, má veľmi dobrý účinok na farbu a pomáha znižovať pH mäsových výrobkov.

Balenie:
Meatferm Starter Culture je k dispozícii v ľahko použiteľnom sáčku (balenie pro 100 kg objemu) alebo nádobe so skrutkovacím uzáverom (balenie pro 10 kg objemu).

Použitie produktu:
Štartovacia kultúra Meatferm je určená k priamej vakcinácii mäsa (DMI) a nie je nutná žiadna reaktivácia prášku. Meatfermový prášok musí byť v každom prípade pridaný v prvom kroku výrobného procesu, hlavne pri miešaní prísad.
Pre celú procedúru je nutné okamžite použiť príslušnú dávku, aby sa v zmesi homogénne rozpustil.

Existujú dva typy použitia, v závislosti na výrobných postupoch výrobcu:
- Pred zahájením miešania rozpustite celý obsah sáčiku priamo v surovinách.
- Hydratujte prášok v 100 ml studené vody (balené po 100 kg) alebo 10 ml studenej vody (balenie po 10 kg) bez chlóru a pred zmiešaním pridajte roztok do suroviny (táto metóda pomáha výrobcovi zmiešať kultúru so surovinou).

Inni klienci kupili również
PP - štartovacia kultúra (baktérie)
PP - štartovacia kultúra (baktérie)

4,35 €

PC - pleseň Penicillium candidum
PC - pleseň Penicillium candidum

4,35 €

nahor
Shop is in view mode
Zobraziť plnú verziu stránky
Sklep internetowy Shoper Premium