MFC - štartovacia kultúra (baktérie)
Popis
Štartovacie kultúry Cheese-Tek
Séria: MF
Typ: Mesofilne-termofilné
Názov: MFC
Suché, mrazené bakteriálne štartovacie kultúry.
Štartér v práškovej forme (lyofylizát). Balenie skrutkovacie, umožňuje viackrát odsypať požadovanú dávku, po použití uchovávať v mrazničke. Štartovacia kultúra je odolná voči vyšším teplotám behom prepravy.
Štartovacie kultúry na priame naočkovanie mlieka.
Balenie na 100 alebo 1000 l mlieka.
Zloženie:
Lactococcus lactis subsp. lactis
Lactococcus lactis subsp. cremoris
Streptococcus salivarius subsp. thermophilus
Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
Použitie:
Čerstvé syry a mäkké syry: Feta, Tradičná feta a ďalšie.