Kefír 31 -bakteriálna kefírová štartovacia kultúra

Dostupnosť: duża ilość
Odoslané do: 24 godziny
Jednotková cena: 4,35 € 4.35
quantity szt.

product unavailable

pridať do zoznamu želaní
* - Field mandatory

Popis

Štartovacie kultúry YoghurtTek

Séria: Kefír

Typ: Mezofilné

Názov: Kefír - 31

Štartovacie kultúry pre priame naočkovanie mlieka.


Tato kultúra má nízku acidifikačnú a fermentačnú aktivitu, takže je ju možné použiť okrem iných hlavných kultúr. Toto je probiotická kultúra.

Suché, zmrazené štartovacie baktérie.


Štartér vo forme prášku (lyofilizát). 100 l skrutkovacia nádoba umožňuje opakované naliatie požadovanej dávky, uzavretie a uloženie do mrazničky. Kultúra štartéru odolná voči vyšším teplotám behom prepravy.

Balení na 100 nebo 1000 l mlieka.

Zloženie:
Lactococcus lactis subsp. cremoris
Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis
Leuconostoc mesenteroides subsp. cremoris
Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
Saccaromyces cerevisiae

Použitie
Kefír, kvasené mlieko.

Charakteristika kultúr:

Optimálna teplota pro klíčení: 30 - 34 ° C

Produkcia plynu: ++

Fermentačná aktivita: ++

Viskozita: +++

Zápach: ++++

Likvidita: -

 

Pre kefír odporúčame jogurtovač s nastavením teploty:

https://serowar.cz/cs_CZ/p/1%2C5-l-syrovy-jogurtovac-s-nastavenim-teploty/621?preview=true

Súvisiace produkty

nahor
Shop is in view mode
Zobraziť plnú verziu stránky
Sklep internetowy Shoper Premium