EM - štartovacia kultúra (baktérie)
Popis
Startovací kultury Cheese-Tek
Série: MF
Typ: Mezofilne-termofilné
Názov: EM
Suché, mrazené bakteriálne štartovacie kultúry.
Štartér v práškovej forme (lyofylizát). Balenie skrutkovacie, umožňuje viackrát odsypať požadovanú dávku, po použití uchovávať v mrazničke. Štartovacia kultúra je odolná voči vyšším teplotám behom prepravy.
Štartovacie kultúry na priame naočkovanie mlieka.
Balenie na 100 alebo 1000 l mlieka.
Zloženie:
Lactococcus lactis subsp. lactis
Lactococcus lactis subsp. cremoris
Streptococcus salivarius subsp. thermophilus
Lactobacillus helveticus
Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis
Použitie:
Polotvrdé a tvrdé odrody syrov:
Ementál, Grouvier, Grev a iné.